Logo

U hebt nog geen producten in uw winkelwagen.

Veelgestelde vragen

veelgestelde-vragen

Hoe kan het dat op mijn computer de ontwerpmodule niet goed werkt?

Omdat wij hoge kwaliteits eisen stellen aan de afbeeldingen in de ontwerpmodule op de site. Zijn de volgende systeemspecificaties vereist om de afdruk kwaliteit te kunnen waarborgen. 

  • Windows XP en ouder; minimaal Internet Explorer 8.
  • Windows Vista en nieuwer: minimaal Internet Explorer 7

Wat is het verschil tussen dupliceren en repliceren?

Wij gebruiken hier 2 verschillende technieken voor, het dupliceren (kopiëren) en repliceren (persen).

Het dupliceren is vergelijkbaar als het branden van de disc met uw eigen computer, hiervoor hoeft u geen opstart kosten te maken waardoor deze techniek perfect is voor kleine oplage.

Replicatie vindt plaats door middel van perstechniek. Bij het persen wordt de data direct op de disc geperst. Een disc is van plastic met daarop een aluminium reflectielaag, die de laser van de speler terugkaatst. Tijdens het productieproces worden polycarbonaat (pvc) korrels verwarmd en in een mal gespoten, waarna de data op de disc wordt geperst. Vervolgens wordt een reflectielaag op de disc aangebracht en wordt een beschermende laklaag aangebracht om de reflectieve laag te beschermen. Deze techniek is weer uitermate geschikt voor grote oplage.

Branden jullie de cd's of dvd's ook?

Vanaf 25 disc's kunnen wij deze ook kostenloos voor u branden. De master kunt u ons op disc opsturen of de bestanden per mail aanleveren. Vanaf 300 stuks worden de disc's geperst, bij het persen wordt ook gelijk het geluid en/of beeld materiaal op de disc geperst. 
 

Welke Techniek gebruiken jullie voor het bedrukken van de discs?

Wij gebruikken voor de bedrukking verschillende druktechnieken.  Vanaf 25 tot 500 stuks maken wij gebruik van een UV printer of digitaaldruktechniek. Bij een oplage vanaf 500 stuks worden de discs bedrukt doormiddel van offset of zeefdruk.